Pihan asfaltointi Hämeenlinnan ja Närpiön seudulla

Edullinen ja kestävä ratkaisu

Tie- ja pihapäällyste Oy tekee asfaltoinnit ammattitaidolla kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin kohteisiin. Meillä on yli 50 vuoden kokemus erilaisten pihojen, katujen ja lattioiden asfaltoinnista. Toimimme Hämeenlinnassa, Närpiössä ja lähialueilla noin 100 kilometrin säteellä.

Hoidamme asfalttityöt kokonaisurakointina, joten teemme kaikki tarvittavat työvaiheet pohjatöistä itse asfaltointiin. Pihan asfaltointi on mahdollista vain lämpiminä vuodenaikoina, joten suunnitellessasi asfalttipäällysteen hankkimista kannattaa olla ajoissa liikkeellä!

Palveluitamme

  • Pihan asfaltoinnit
  • Teiden ja katujen asfaltoinnit
  • Varastohallien ja muiden lattioiden asfaltoinnit
  • Eriste- ja ratapinnoitteet
  • Kaikenlaiset erikoiskohteet

Miksi pihan asfaltointi kannattaa?

Asfaltti on kestävä ja edullinen pihapäällyste. Se kestää kulutusta ja on samalla siisti ja saumaton, toimiva ja käytännöllinen. Asfaltti on kuraamaton ja pölyämätön sekä 100 % kierrätettävä materiaali.

Huolellisesti tehtynä pohjatyö ja asfaltointi takaavat siistin ja tasaisen lopputuloksen. Talvella lumityöt on helppo tehdä tasaisen pinnan ansiosta, ja kesällä se on helppo puhdistaa esimerkiksi painepesurilla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Suunnittelemme työn aina joustavasti tarpeitasi vastaavaksi. Käytössämme on laaja konekanta, josta löytyy koneita joka lähtöön ja kaikkiin töihin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kauttamme saat myös maa- ja piharakentamisen palvelut.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
rala pätevyys

Rakentamisen Laatu RALA